O nas

O nas

Nature Hotel Lukanc se nahaja na obrobju gozda v idilični alpski vasici Selo, ki je od turističnega bisera Bled oddaljena le nekaj minut, ponuja pa vam vse, kar potrebujete za popoln oddih. Pri nas boste lahko uživali v svežem gorskem zraku, žvrgolenju ptic, žuborenju potoka, prečudovitih razgledih na travnike in okoliške hribe, hkrati pa je naša lokacija idealna izhodiščna točka za raziskovanje znamenitosti Bleda, Bohinja, Radovljice, kakor tudi cele Gorenjske regije.

Slovenska prestolnica Ljubljana je od penziona oddaljena le 30 minut vožnje z avtomobilom, do avstrijskih mest Celovec in Beljak ter italijanskega turističnega mesta Trbiž pa potrebujete 45 minut vožnje.

Pestra in naravna okolica penziona ponuja veliko možnosti za različne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, ribolov, rafting, gobarjenje, v zimskem času pa smučanje na bližnjih okoliških smučiščih, drsanje, sankanje in tek na smučeh.

V prijetnem gorenjskem ambientu našega družinskega hotela  se boste počutili kot doma. V Nature Hotelu  Lukanc je našim gostom na voljo 18 sob, od tega 10 dvoposteljnih, 1 Ekonomik dvoposteljna soba , 5 troposteljnih , 1 suita in 1 enoposteljna. Vse sobe so opremljene s kabelskosmart televizijo, telefonom, kopalnicami s prho in sušilcem za lasein hladilnikom. Večina sob ima balkon in klimatsko napravo, prav tako ima večina sob možnost namestitve dodatnega ležišča. Na voljo imamo tudi otroško posteljico. Vse sobe in skupni prostori imajo brezplačen dostop do WIFI interneta. V Hotelu imamo tudi internet kotiček, kjer lahko naši gostje brezplačno uporabljajo 3 računalnike .

Našim gostom je na voljo brezplačno osvetljeno parkirišče. Na voljo imamo tudi brezplačno parkirišče za avtobuse. Za motoriste in kolesarje nudimo brezplačno garažo za njihove motorje in kolesa.

Smučarjem, ribičem in motoristom nudimo prostor za sušenje in shranjevanje njihove opreme brez doplačila.

 

Nature Hotel  Lukanc
Selo pri Bledu 8
4260 Bled
Slovenija
T: 04 57 65 210
F: 04 576 52 11
E: info@lukanc-bled.com
0
Sob
0
POSTELJ
0
MINUT DO LETALIŠČA
0
%
ZADOVOLJSTVO

NAŠI STANDARDI

GALERIJA

Bled spada med najlepše turistične kraje v Sloveniji. Obdan s čudovito naravo vam ponuja številne možnosti za izlete tako poleti kot pozimi.